Events

Urbanfarmlab on urbaania sisäruokaviljelyä kehittävä tutkimus- kehitys-, innovaatio- ja oppimisympäristö, joka sijaitsee Metropolian Myyrmäen kampuksella. Tilan toimintaan on linkitetty monialaisesti eri alojen asiantuntijoita ja opiskelijoita kaikilta Metropolian pääkaupunkiseudun kampuksilta ja useilta osaamisalueilta. Hankkeen toimintaa rahoittaa Sitra.

URBANFARMLAB RAW FOOD CHALLENGE

2.10.2020 klo 14.00-16.00

Tule valmistamaan paras raakaruokareseptisi!

Jokainen voittajatiimiin jäsen saa 100€ lahjakortin Lidliin ja tuotepalkinnon!

Paikka: Myyrmäen kampus. Leiritie 1, Vantaa.

Urbanfarmlab Raw Food Challengeen voivat hakea kaikki Metropolian opiskelijat. Ideana on, että kilpailuun valitut tiimit valmistavat jonkin raakaruokatuotteen käyttäen hyväkseen Urbanfarmlabin tai sen kumppaneiden tuottamia raaka-aineita. Tuote voi olla esim. raakakakku, smoothie, pesto, salaatti tai jokin muu. Arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluvat Ossi Paloneva ja Jussi Kukkoniemi valitsevat voittajatiimin herkullisimman suorituksen perusteella.

Kilpailussa valmistettavan tuotteen tulee sisältää vähintään kahta alla olevan listan raaka-ainetta, mutta mitä useampaa on pystytty hyödyntämään, sen paremmat mahdollisuudet kilpailuun pääsemiseksi ovat. Resepti saa sisältää muitakin raaka-aineita kuin alla olevan listan aineksia. Raaka-aineiden tulee kuitenkin olla helposti hankittavissa.


Raaka-aine lista:

· minttu

· stevia

· basilika

· hunaja 

· korianteri 

· valkolupiinin versot 

· auringonkukan versot


Kilpailuun voi hakea mukaan Metropolian opiskelijat 1-3 hengen tiimissä. Yksi henkilö voi kuulua vain yhteen tiimiin. Lähettäkää lyhyt vapaamuotoinen hakemus alla olevaa ilmoittautumislomaketa käyttäen 20.9.2020 mennessä. Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat tiedot:

  • Lyhyt kuvaus tuotteesta, jonka valmistaisitte Urbanfarmlabin ja sen kumppaneiden tuotteista.
  • Listaus reseptinne raaka-aineista ja niiden määrät.
  • Tiimissä olevien henkilöiden nimet, yhteystiedot ja opiskeluala Metropoliassa.

Ilmoitamme kilpailuun valitut tiimit 24.9.2020 mennessä sähköpostitse, jolloin varmistetaan myös kilpailuun osallistuminen ja ilmoittautumisesta tulee sitova. Kilpailu streamataan ja sitä pääsee seuraamaan tältä sivustolta kilpailupäivänä.

Kilpailuun liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen anneli.auranen@metropolia.fi. Laita viestin aiheeksi UFL – RFC.

Ilmoittautumislomake

Lomakkeen täyttäminen vaatii, että olet kirjautunut Microsoft tilillesi.
Jos alla oleva lomake ei näy voit kirjautua MS-tilillesi ja täyttää lomakkeen täältä.