Events

Urbanfarmlab on urbaania sisäruokaviljelyä kehittävä tutkimus- kehitys-, innovaatio- ja oppimisympäristö, joka sijaitsee Metropolian Myyrmäen kampuksella. Tilan toimintaan on linkitetty monialaisesti eri alojen asiantuntijoita ja opiskelijoita kaikilta Metropolian pääkaupunkiseudun kampuksilta ja useilta osaamisalueilta. Hankkeen toimintaa rahoittaa Sitra.URBANFARMLAB RAW FOOD CHALLENGE Tapahtuma peruttu

Tällä hetkellä Suomessa vallitsevan tilanteen vuoksi, Urbanfarmlab Raw Food Challenge on jouduttu perumaan. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Tapahtuma pyritään järjestämään ensivuoden puolella uudestaan, jos sen hetkinen tilanne sen sallii.
URBANFARMLAB RAW FOOD CHALLENGE

2.10.2020 klo 14.00-16.00

Tule valmistamaan paras raakaruokareseptisi!

Jokainen voittajatiimiin jäsen saa lahjakortin ja tuotepalkinnon!

Paikka: Myyrmäen kampus. Leiritie 1, Vantaa.

Urbanfarmlab Raw Food Challengeen voivat hakea kaikki Metropolian opiskelijat. Ideana on, että kilpailuun valitut tiimit valmistavat jonkin raakaruokatuotteen käyttäen hyväkseen Urbanfarmlabin tai sen kumppaneiden tuottamia raaka-aineita. Tuote voi olla esim. raakakakku, smoothie, pesto, salaatti tai jokin muu. Arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluvat Ossi Paloneva ja Jussi Kukkoniemi valitsevat voittajatiimin herkullisimman suorituksen perusteella.